Min golfkarriere

Min golfkarriere

Jeg har spilt golf så lenge jeg kan huske. Begge foreldrene min elsker golf, og jeg fikk mitt første sett med golfkøller i julegave da jeg var fire. Hele familien min har vært medlem av Kongsvingers Golfklubb siden de åpnet i 1988, og jeg fikk min eget medlemskap da jeg var seks år. Da jeg var liten var golf bare lek, men etterhvert som jeg ble eldre forstod jeg at jeg kunne bli flink. Da jeg var 15 bestemte jeg meg for å satse for alvor, og jeg begynte å delta i turneringer og konkurranser.

Opp- og nedturer

Etter tre år ved Toppidrettsgymnaset i Oslo var jeg nødt til å innse at en profftilværelse som golfer ikke var noe for meg. Så da jeg var 20 la jeg proffdrømmen på hylla. Jeg hadde rett og slett mistet motivasjonen. Selv om kjærligheten til sporten fortsatt var stor, ville en proffkarriere kreve mer enn jeg var villig til å gi, spesielt når det ikke fantes noen garantier.

Selv om det var trist, er det et valg jeg i dag vet var riktig. Jeg elsker fortsatt å spille golf og for meg er det mye bedre å ha golf som hobby enn som jobb. Jeg har funnet tilbake til følelsen jeg hadde da jeg var barn, da golf bare handlet om lek og moro.

Etter gymnaset utdannet jeg meg til dataingeniør, og etter seks år i hovedstaden flyttet jeg tilbake til Kongsvinger. Jeg har fått en god jobb i IT-bransjen og for meg føles dette som det helt riktige valget.

Konkurranseinstinktet lever fortsatt

Selv om proffkarrieren er lagt på hylla betyr det ikke at konkurranseinstinktet er borte. Jeg elsker fortsatt å vinne, og jeg deltar i turneringer så ofte som jeg kan. Jeg har under 10 i handicap, og jeg vil våge å påstå at jeg er en over gjennomsnittet god golfspiller. Hvert eneste år forsøker jeg å få med meg noen turneringer, både i inn- og utland. Jeg elsker fortsatt å konkurrere og jeg liker å kunne hevde meg. Hvert år arrangeres det flere store turneringer i Kongsvinger og jeg pleier å delta i Møbelringens weekendmester. I år skal jeg også være med på Boarderland Open som er et fantastisk svensk- norsk samarbeid. Karrieren tok kanskje en annen vending enn jeg hadde trodd, men i dag er jeg veldig glad for at golf er min store hobby og lidenskap. Jeg får lov til å bo og arbeide i Norges vakreste by samtidig som jeg kan bruke fritiden min på verdens beste idrett.

6 thoughts on “Min golfkarriere

 1. jenes harter schlag gegen die parasiten
  normalisiert die funktion des magendarmtraktes
  vernichtet samtliche arten von helminthen
  leitet aus deinem korper die abfallprodukte der parasiten heraus.

  Parasiten, die schreckliche komplikationen auslosen:

  alle moglichen arten von invasionen in kurzester zeit
  leitet aus dem korper die abfallprodukte der parasiten heraus
  reinigung dieses organismus von toxinen
  funktion des immunsystems, endokrinen systems, verdauungs-, nerven- und herzkreislaufsystems
  vor erneuter ansteckung, bildet ein pathogenes mileau im organismus des menschen ferner verstarkt die abwehrkraft

  parazitol sanft zu den menschen — hart fur die helminthen
  „die meisten menschen ahnen es nicht einmal, dass der organismus eines jeden zweiten mit parasiten befallen ist.
  In 95 der falle lost die prasenz der helminthen keinerlei symptome aus, bis zu dem zeitpunkt, an dem sie irreparable schaden den inneren organen zugefugt haben und die funktion aller systeme des organismus gestort haben.

  Gegenwartig ist nur das mittel parazitol in der lage, den organismus vollkomen von beliebigen parasiten zu befreien, von denen es uber 250 arten gibt. Es erzeugt im menschlichen organismus ein mileau, das den vorgang des parasitierens an sich zerstort.
  Die erfahrung meiner patienten bestatigt, dass parazitol das wirksamste des weiteren sicherste mittel fur die vernichtung daruber hinaus ausleitung aller arten der invasionen ist echt, einschlie?lich von eiern, das keine wiederansteckung zulasst.
  Die positive wirkung wird anders 100 der falle erreicht.

  Normalisiert die funktion des magendarmtraktes
  vernichtet samtliche moeglichkeiten von helminthen

  Medicinska Mikrobiologija S Parazitologijom, Parazitol Bewertungen, [url=https://youtu.be/c0Y3ujKwhp0]Parazitol Adulti, Parazitol Recenze, J Parasitol Res[/url]
  Mikrobiologie Und Parasitologie, Parazitkapsel, Parazitol Junior Parazitol Adulti, [url=https://youtu.be/c0Y3ujKwhp0]J Parasitologie, Parazitol Bewertungen, J Parasitol Res[/url]
  Parazitkapsel, Parazitol Adulti, Parazitol Forum, [url=https://youtu.be/OWhBudvUtB4]Parazitol Pareri, J Parasit Parazitol Pro Natura[/url]
  Parazitol Junior, J Parasitologie, Mikrobiologija I Parazitologija, [url=https://youtu.be/OP8Q1eM3irY]Parazitkapsel, J Parasitologie Parazitol Kaufen[/url]
  Parazitol Forum, J Parasit, Parazitol Adulti, [url=https://youtu.be/nIy8IRHInck]Parazitol Junior Parazitol Adulti, J Parasitologie[/url]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *